کیفیت هوای مشهد در نخستین روز آبان ناسالم اعلام شد قیمت طلای جهانی امروز (یکم آبان ماه ۱۴۰۴) اعلام شد | عقب‌نشینی طلای جهانی به کانال ۴۰۰۰ دلار گزارشی از چالش های رانندگان تاکسی مشهد | پشت فرمان گلایه های خطی های زرد! پیشرفت ۱۴‌ درصدی در ساخت فرهنگ‌سرای «انتظار» با معماری و فناوری جدید جایگاه مشهد مقدس در دیپلماسی همسایگی اجرای فاز نخست پروژه میان‌گذر جنوبی با ۶۰ درصد پیشرفت فیزیکی در مشهد آغاز عملیات عمرانی فاز دوم خط ۳ متروی مشهد تا میدان فردوسی با اعتبار ۶ هزار میلیارد تومان هدف‌گذاری برای افزایش حجم تبادلات تجاری ایران و ترکمنستان به ۳ میلیارد دلار  مدیرکل آسیای جنوبی وزارت امور خارجه: خراسان رضوی سهم قابل‌توجهی در افزایش صادرات کشور در یک سال گذشته داشته است + فیلم پیش‌بینی تداوم آلودگی هوای مشهد برای گروه‌های حساس طی امروز و فردا (۳۰ مهر و یکم آبان ۱۴۰۴) دیپلماسی منطقه‌ای، پلی به سوی توسعه پایدار خراسان | مشهد، میزبان دومین رویداد استانی وزارت امور خارجه «قربانعلی شیرازی» مشاور شهردار مشهد در امور شهرسازی و معماری شد (۲۹ مهر ۱۴۰۴) ولیعهد عربستان با ترامپ دیدار می‌کند آب در برخی نقاط مشهد، فردا (۳۰ مهر ۱۴۰۴)، به مدت ۸ ساعت قطع خواهد بود افزایش چشمگیر آلودگی هوا در مشهد | پاییز امسال، نفس مشهد تنگ‌تر می‌شود نگاهی به آخرین وضعیت بافت پیرامون حرم امام‌رضا(ع) | هم‌زیستی هویت و نوسازی و چاره‌ای که نیست استاندار خراسان جنوبی: دیپلماسی منطقه‌ای فرصتی ارزشمند برای سرمایه گذاری استان‌های خراسان در کشور‌های همسایه است هوای مشهد برای گروه‌های حساس، ناسالم اعلام شد (۲۹ مهر ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

دلیل تاخیر در بهره برداری از پارکینگ آزادی مشهد اعلام شد | از شهروندان عذرخواهی می‌کنیم

  • کد خبر: ۴۷۴۳۵
  • ۲۹ مهر ۱۳۹۹ - ۱۴:۰۷
دلیل تاخیر در بهره برداری از پارکینگ آزادی مشهد اعلام شد | از شهروندان عذرخواهی می‌کنیم
معاون عمران حمل ونقل و ترافیک شهرداری مشهد با عذرخواهی از شهروندان به دلیل تاخیر در بهره برداری از پروژه پارکینگ و پایانه آزادی گفت: وجود معارضات دلیل تاخیر در بهره برداری از این پروژه است.

به گزارش شهرآرانیوز، خلیل الله کاظمی، در حاشیه بازدید از روند اجرایی پروژه و پارکینگ آزادی افزود: اکنون براساس تابلو روز شمار پروژه پارکینگ و پایانه آزادی باید به اتمام می‌رسید، اما با توجه به معارضاتی که در ابتدای اجرای پروژه با آن روبرو شدیم، پارکینگ آزادی طبق روز شمار تعیین شده به پایان نرسید.


وی اضافه کرد: این پروژه که سال گذشته کلنگ زنی و قرار بود مهرماه ۹۹ به بهره برداری برسد دراجرا با معارضاتی از جمله کابل‌های مخابراتی، فیبر نوری و لوله‌های آب و گاز روبرو شد که انتقال آن‌ها نیاز به دریافت مجوز از وزارت خانه‌های مربوط داشت و این موضوع باعث تاخیر ۷ ماهه در اجرای پروژه شد.


وی تصریح کرد: در کنار وجود معارضات، تعطیلی کارگاه عملیاتی در اسفند ماه سال گذشته تا اواسط فروردین ماه امسال به دلیل شیوع ویروس کرونا و همچنین مشکلات موجود در ورود تجهیزاتی که از خارج از کشور خریداری شده است، از دیگر دلایل ایجاد تاخیر در بهره برداری از پارکینگ و پروژه آزادی است.


کاظمی، با بیان اینکه برای رفع تاخیر به وجود آمده از ابتدای سال جاری با تاکیدات شهردار مشهد، پروژه به صورت سه شیفت فعال شد، اظهارکرد: با تلاش‌های شبانه روزی موفق به جبران ۵ ماهه از تاخیر به وجود آمده در زمان بندی شدیم.


معاون عمران، حمل ونقل و ترافیک شهرداری مشهد ادامه داد: باوجود تاخیر‌های ایجاد شده در پروژه پارکینگ آزادی تابلو روز شمارخاموش و یا تغییرداده نشد، تا مردم به صورت شفاف در جریان روند اجرایی قرارداشته باشند.


وی، ضمن عذر خواهی ازشهروندان بابت تاخیر به وجود آمده تاکید کرد: پروژه پارکینگ و پایانه بزرگ آزادی به سرعت درحال اجراست و امیدواریم به زودی آماده بهره برداری شود.


گفتنی است، پایانه و پارکینگ بزرگ زیرسطحی آزادی در سه طبقه منفی و با هزینه حدود ۲۰۰ میلیارد تومان درحال اجرا است.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->